BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVatandaşın tatil formülü: 5+5----

Vatandaşın tatil formülü: 5+5

Vatandaşın tatil formülü: 5+5
23 Ağustos 2017 - 18:01 www.finansgundem.com

Bayram tatilinin 10 güne çıkması tatilcilerin ikiye bölünmesine neden oldu. Vatandaşlar ya bu hafta sonundan arife gününe kadar 5 gün ya da arife itibariyle 5 günü tatil beldelerinde geçirmeyi tercih etti.

Kurban Bayramı tatilinin 10 gün olmasıyla turizm sektörü harekete geçti. Oteller şimdiden doldu. Seyahat acenteleri ilave turlar koydu. Dünya gazetesinin haberine göre Etstur Genel Müdür Yardımcısı Suat Özbek, tatilin 10 güne çıkmasının tatilcilerin bu süreyi ikiye bölmesine neden olduğunu söyledi. Bir kısmı bu hafta sonundan arife gününe kadar 5 günü tatil beldelerinde geçirmeyi tercih ederken diğer kısmı arife itibariyle 5 günü tatil beldelerinde geçirecek.
TÜRSAB Genel Sekreteri Çetin Gürcün ise 190 günlük Kurban Bayramı tatili sonunda 1 milyon kişilik yurtiçi ve yurtdışı seyahat hareketi ve 1 milyar TL ekonomiye turizm katkısı sağlanacağını söyledi. Gürcün, tatil süresinin uzaması nedeniyle şu anda satışların iyi olduğunu ve acentelerin ilave kontenjan, tur ve programlar koyduğunu aktardı.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)