BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisVarlık Yönetim Şirketleri Derneği’nde bayrak değişimi----

Varlık Yönetim Şirketleri Derneği’nde bayrak değişimi

Varlık Yönetim Şirketleri Derneği’nde bayrak değişimi
27 Şubat 2017 - 11:11 www.finansgundem.com

Varlık Yönetim Şirketleri Derneği’nin yeni başkanı Selçuk Tuncalı oldu

Türkiye’de varlık yönetimi şirketlerini aynı çatı altında buluşturan Varlık Yönetim Şirketleri Derneği’nin (VYŞD) yönetiminde bayrak değişimi yaşandı. Dernekte Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, finans sektöründe 20 yılı aşkın deneyime sahip olan Selçuk Tuncalı getirildi. 

Selçuk Tuncalı, Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden 1989 yılında mezun olduktan sonra, İstanbul Üniversitesi’nden Uluslararası İşletme derecesi ve Houston’daki Rice Üniversitesi’nden Finans alanında MBA derecesi aldı. Kariyerine Interbank’ta Kredi Satış Uzmanı olarak başlayan Tuncalı, daha sonra Finansbank’ta Hazine Pazarlama Birimi yöneticisi, İktisat Yatırım’da ise Sabit Gelirli Yatırımlar Birimi yöneticisi olarak çalıştı. 

2002 yılında yatırım bankacılığı ve varlık yönetimi sektörlerinde hizmet veren ÜNLÜ & Co’ya katılan Selçuk Tuncalı, halen Grup firmalarından İSTANBUL Varlık Yönetim A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapıyor. 

Selçuk Tuncalı, Varlık Yönetim Şirketleri Derneği’nde başkanlık görevini eski başkan Hasan Tengiz’den iki yıl için devraldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)