BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVarlık yönetim devi Çin'e yöneliyor----

Varlık yönetim devi Çin'e yöneliyor

Varlık yönetim devi Çin'e yöneliyor
22 Mayıs 2023 - 08:08 www.finansgundem.com

Varlık yönetim şirketi Amundi, Çin’in daha iyi ekonomik görünüme sahip olması nedeniyle varlık tahsisini ABD’den Çin’e kaydırıyor.

Avrupa’nın en büyük varlık yönetimi şirketi Amundi, varlık tahsisini ABD’den Çin’e kaydırıyor. Financial Times’ta yer alan habere göre, Amundi Yatırım Sorumlusu Vincent Mortier, Çin’in daha parlak ekonomik görünüme, daha yüksek değerlemelere ve daha ılımlı bir enflasyon beklentisine sahip olduğunu kaydetti.

Vincent Mortier, ABD ekonomisinin önümüzdeki yıl büyümeyeceğini, ancak Çin, Hindistan ve Endonezya ekonomilerinin yüzde 5 ila 6 büyüyeceğini tahmin ettiklerini belirtti. Mortier, Amundi’nin geçen yıl Çin ve Hindistan’a varlık tahsisini kademeli olarak artırdığını, 2023 yılında bu durumu hızlandırdığını hatırlattı.

ABD piyasasına da değinen Vincent Mortier, ABD piyasasındaki fiyatlandırmanın daha düşük enflasyon, faiz indirimleri, daha yüksek şirket kârları ve ekonomide yumuşak iniş gibi beklentileri gösterdiğini, ancak bu beklentilerin gerçekleşme olasılığının giderek düştüğünü söyledi. Merkezi Paris’te bulunan Amundi, 2,1 trilyon euroluk varlık yönetimi ölçeğiyle Avrupa’nın en büyük varlık yönetimi şirketi konumunda.

Goldman Sachs, varlık yönetimi yatırımlarını azaltacak

 

Varlık yönetimi ile hayatta kalan bankalar!

 

Varlık yönetim şirketleri Bitcoin yatırımı yapıyor

 

Varlık yönetim şirketleriyle ilgili yönetmelik değişikliği

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)