BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVan'da tefeci operasyonunda 9 tutuklama----

Van'da tefeci operasyonunda 9 tutuklama

Van'da tefeci operasyonunda 9 tutuklama
18 Mart 2023 - 01:56 www.finansgundem.com

Van'ın Çaldıran ilçesinde insanlara faiz karşılığında borç para vererek zorla açık senetlere imza attırdıkları ve paraların tahsilinde ölüm tehdidinde bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan 20 şüpheliden 9'u tutuklandı.


İl Jandarma Komutanlığınca, 14 Mart'ta 137 personel ve 36 araçla Van'ın Çaldıran ilçesi ile Kırklareli ve Zonguldak'ta düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan şüpheliler işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 9'u Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı, 11'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Van İl Jandarma Komutanlığı, tefecilik, yağma ve tehdit suçunu işleyenlerin yakalanmasına yönelik soruşturma kapsamında Çaldıran ilçesi ile Kırklareli ve Zonguldak'ta belirlenen adreslere 14 Mart'ta eş zamanlı operasyon düzenlemiş ve 20 şüpheliyi gözaltına almıştı.

Şüphelilerin ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda, ruhsatsız tabanca, av tüfeği, çok sayıda fişek, 1468 senet, 74 çek, 23 borç defteri, müştekilere ait 123 kimlik fotokopisi, 20 cep telefonu ve 42 flaş bellek ele geçirilmişti.

50 milyon liralık vurgun yapan 'kripto para çetesi' çökertildi!

 

3 il için "çok kuvvetli yağış" uyarısında bulunuldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)