BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVan'da jandarma karakoluna saldırı----

Van'da jandarma karakoluna saldırı

Van'da jandarma karakoluna saldırı
06 Ağustos 2015 - 23:44 www.finansgundem.com

Van’ın Başkale ilçesinde jandarma karakoluna bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi

Bebleşin Jandarma Karakol Komutanlığına terör örgütü mensuplarınca roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi

Edinilen bilgiye göre, Başkale ilçesi sınırlarındaki Van-Hakkari karayolunda bulunan Bebleşin Jandarma Karakol Komutanlığına, PKK'lı bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunuldu.

Karakolda görevli askerlerin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışma devam ettiği sırada, patlayıcı yüklü bir otomobil, karakolun ve karayolunun güvenliğini sağlayan taktik tekerlekli zırhlı araca çarparak infilak etti.

Alev alan araçlara çatışmanın sürmesi nedeniyle müdahale edilemedi, askerlerde can kaybı ve yaralanma olmadı. Patlayıcı yüklü araçta ise terörist olup olmadığının yapılacak incelemeyle tespit edileceği öğrenildi.

Zaman zaman çatışmanın devam ettiği bölgede, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için hava destekli operasyon başlatıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)