BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinVan'da dehşet----

Van'da dehşet

Van'da dehşet
28 Eylül 2013 - 17:58 www.finansgundem.com

Van Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Özel Harekat polisi, eşinin boşanma kararı üzerine dehşet saçtı

Kayınpederinin evini basıp kurşun yağdıran polis Selim Meral, eşi Zeliha Meral ile kayınvalidesi Ayten Sönmez’i öldürüp, kayınpederi Bayram Sönmez’i ağır yaraladıktan sonra teslim oldu.
Olay Elazığ’daki Abdullah Paşa Mahallesi Batı Sitesi’nde bugün saat 12.23 sıralarında meydana geldi. Van Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi’nde görevli polis memuru Selim Meral’in eşi Zeliha Meral, şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açtı. Dava sürerken, mahkeme polis Selim Meral hakkında ’Evden uzaklaştırma tedbiri’ koydu. Mehmet Alp adında 4 aylık bebeği bulunan Zeliha Meral açtığı boşanma davası ardından anne babasının oturduğu Elazığ’a gelerek yanlarına yerleşti.
Polis Selim Meral, bugün Elazığ’a gelerek eşinin bulunduğu Abdullahpaşa Mahallesi’ndeki Batı Sitesi’nde kayınpederi Bayram Sönmez’in evine gitti. Burada eşi, kayınvalidesi ve kayınpederi ile tartışan Selim Meral, yanında getirdiği beylik tabancasıyla 3 kişiye yaylım ateş açtı. Polisin silahından çıkan kurşunlarla kayınvalidesi Ayten Sönmez olay yerinde, eşi Zeliha Meral ise, kaldırıldığı hastanede öldü. Ağır yaralanan Bayram Sönmez ise Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Eşi ve kayınvalidesini öldürüp, kayınbasanı ağır yaralayan Selim Meral, daha sonra kendiliğinden güvenlik güçlerine teslim oldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)