BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVan'da 4 PKK'lı öldürüldü----

Van'da 4 PKK'lı öldürüldü

Van'da 4 PKK'lı öldürüldü
20 Ağustos 2017 - 12:25 www.finansgundem.com

TSK'dan yapılan açıklamada, Van'ın Gürpınar ilçesi kırsalında yapılan hava harekatında 4 teröristin öldürüldüğü belirtildi.

Konu hakkında TSK'dan yapılan açıklama şöyle:

1. Van/Gürpınar’da, icra edilen hava harekâtında bölücü terör örgütü mensubu dört terörist etkisiz hale getirilmiştir. İki M-16 piyade tüfeği, bir Kalaşnikof piyade tüfeği, bir RPG-7 roketatar, bir tabanca, 320 adet M-16 piyade tüfeği fişeği, beş RPG-7 roketatar mühimmatı, sekiz el bombası, bir araç telsizi, bir gece görüş dürbünü, bir kamera, bir güneş paneli ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilmiştir.

2.Diyarbakır/Hani’de, güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensubu teröristler arasında çıkan çatışma sonucunda, bir terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bir M-16 piyade tüfeği, 148 adet fişeği, iki el bombası ve bir el telsizi ele geçirilmiştir.

3.Tunceli/Merkez’de, 11 Ağustos 2017’de bölücü terör örgütü mensubu teröristler ile girilen çatışma sonucunda etkisiz hale getirilen bir teröristin cesedi ele geçirilmiştir.

4.Şırnak/Beytüşşebap’ta devam eden operasyonda, tespit edilen bir sığınak içerisinde, bir el yapımı patlayıcı, bir antitank mayını ve iki el bombası ele geçirilmiştir.

5.Şırnak/Silopi’de icra edilen operasyonda, tespit edilen üç el yapımı patlayıcı imha edilmiştir.

6.Diyarbakır/Çermik’te, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında tespit edilen dört sığınak içerisinde, 10 adet RPG-7 roketatar mühimmatı, 405 adet muhtelif çapta fişek, iki el bombası, 23 adet tüp, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan çok miktarda muhtelif malzeme, 1.600 kg gıda maddesi ve örgütsel doküman ele geçirilmiştir.

7.Bingöl/Genç’te, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında toprağa gömülü bidonlar içerisinde muhtelif yaşam malzemesi ele geçirilmiş, tespit edilen bir el yapımı patlayıcı imha edilmiştir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)