BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVan Persie'den Pereira'ya tavır----

Van Persie'den Pereira'ya tavır

Van Persie'den Pereira'ya tavır
21 Eylül 2015 - 00:20 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile mücadeleye yedek kulübesinde başlayan Robin van Persie arasında ilginç bir olay yaşandı

Fenerbahçe'nin Portekizli hocası Vitor Pereira, Hollandalı futbolcuyu oyuna alırken elinde kağıtla taktik vermek istedi. Fakat deneyimli golcü oralı olmadı. Bu tavırdan sonra Sarı-Lacivertli teknik adam bir süre şaşkınlık yaşadı.

Van Persie ise oyuna dahil olduktan birkaç dakika sonra Kanarya'nın zafer golünü filelere gönderdi.


(Fotoğraflar: Hürriyet / Adem Karayel)

Pereira'dan Van Persie'ye cevap!


Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan ve 1-0 kazandıkları Bursaspor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Vitor Pereira'nın maç sonu ilk açıklamaları şöyle:
"Zor bir karşılaşmaydı. Molde maçının ardından iyi bir cevap verebilmek önemliydi. İyi bir karşılaşma çıkardığımızı düşünüyorum. Perşembe gününü ardından Pazar gününe kadar toparlanmak kolay değildi. Gerek 11'de oynayanlar, gerekse sonradan girenler oldukça iyiydi. Takım olduüğumu gösterdik. Her şeyden önce takımın geldiğini gösterdik."

Robin Van Persie'nin yedek kaldığı için mutsuz olduğu şeklinde demeç verdiği söylenen Vitor Pereira, Hollandalı futbolcuya cevap verirken, "Eğer 22, 23, 25 oyuncu sahaya sürebilecek olsaydım işler daha kolay olurdu. Ancak 11 kişi ile sahaya çıkıyoruz. Ben bu kadroyu en iyi şekilde yönetmek, kararlar almak mecburiyetindeyim. Oyuncular beğensin veya beğenmesin kararlar alırız. Van Persie'nin oyuna girdikten sonraki performansından dolayı çok mutluyum. Sadece golden dolayı değil, takıma yardım etmesinden dolayı çok mutluyum. Hem defansif hem de ofansif anlamda yardımcı oldu. Hiçbir oyuncu kulübede oturmak istemez, bu nedenle mutsuz olması doğal" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş derbisi hakkında

Türkiye'de ilk derbisini gelecek hafta Beşiktaş ile oynayacak olması sorulan Vitor Pereira, "Umarım eksiklerimiz aramıza katılır ve Beşiktaş maçına öyle hazırlanırız. Kendi oyunumuzu ve kendi fikirlerimizi sahaya yansıtmaya çalışacağız. Maç sonu kimin daha iyi olduğunu göreceğiz" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)