BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVan Persie: Mutlu değilim----

Van Persie: Mutlu değilim

Van Persie: Mutlu değilim
21 Eylül 2015 - 00:16 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldız futbolcusu Robin Van Persie, Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldız futbolcusu Robin Van Persie, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan ve 2-1 kazandıkları Bursaspor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Robin Van Persie'nin maç sonu açıklamaları şöyle:

"Zor bir karşılaşma oldu bizim için. Bursaspor iyi bir takım. Savunma adına kompakt oynuyorlar. Ön taraftaki oyuncuları da iyi. 1-1 olduktan sonra zorlu bir hal aldı karşılaşma. Bir şeyler yapmamız gerekiyordu. Ben aldığımız galibiyetten dolayı çok memnunum."

"Kulübede olduğumdan dolayı mutlu değilim"

"Dürüst olmak gerekirse kulübede olduğumdan dolayı mutlu değilim. Kendimi iyi hissediyorum, fiziksel açıdan iyiyim, 90 dakika oynayabilecek durumdayım. Tam maç oynayabilirim, kulübede olduğum için mutlu değilim. Buna cevap vermenin tek yolu takımı galibiyete taşımaktı, ben de bunu yaptım."

"Formayı kondisyonerimize armağan ettim"

"Bu akşam giydiğim formayı kondisyonerimize (Fatih Yıldız) armağan etmek istedim. İlk günden beri benimle çalışıyor. Ona teşekkür anlamında bu formayı verdim. İlk günden beri benimle ve tüm takımla meşgul. Bizim için emek veren insanları takdir etmek çok önemli diye düşünüyorum. Arka planda da uğraşan birçok insan var. Onlara da teşekkür etmek, onları takdir etmek gerekiyor."

Hasan Ali Kaldırım'a övgü

"Gerçekten çok iyi bir asistti ve çok iyi bir performans ortaya koydu Hasan Ali. Topu geriye doğru kesişi son derece önemliydi. Pasın şiddeti, hızı da çok önemliydi. Pası sert atsa, ben o golü öyle atamazdım. Pasın hızını çok iyi şekilde ayarladı."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)