BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVan eroinde lider oldu!----

Van eroinde lider oldu!

Van eroinde lider oldu!
26 Ağustos 2013 - 18:52 www.finansgundem.com

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri altı ayda gerçekleştirdikleri operasyonlarda uyuşturucu tacirlerine ağır darbe vurdu

Van Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele kapsamında, 6 ayda gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonlarında, bir ton 72 kilo 400 gram eroin, bir ton 231 kilo 346 gram toz esrar, 55 kilo 547 gram afyon sakızı ve bir kilo 685 gram metafetamin ele geçirilirken, olaylarla ilgili gözaltına alınan 23 kişiden 20'si tutuklandı.
Narkotik şube ekiplerince el konulan eroinden 520 kilo 261 gramının son bir ayda düzenlenen 6 ayrı uyuşturucu operasyonunda ele geçirildiği öğrenilirken, Van'ın Türkiye'de en fazla eroin ve afyon sakızının ele geçirildiği il olduğu bildirildi.
Meyve suyu kutularında uyuşturucu
Narkotik Şubesi ekipleri uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürürken, uyuşturucu tacirlerinin ekipleri atlatmak için kullandıkları yöntemler ise dikkati çekiyor.
Daha önce çok farklı yöntemlerle batı illerine uyuşturucu nakletmek isteyen tacirler, bu kez de uyuşturucuyu meyve suyu kutularında taşımayı denediği dikkati çekti. Van'dan yolcu otobüsüyle batı illerine uyuşturucu sevkiyatının yapılacağı ihbarını alan narkotik polisleri, otobüsü durdurarak arama yaptı.
Otobüsün bagajında bulunan meyve sularını kontrol eden ve kutuların normal gramajından daha ağır olduğunu belirleyen ekipler,  kutularda meyve suyu yerine eroin olduğunu tespit etti.
Van Emniyet Müdürlüğü tarafından daha önce yapılan operasyonlarda da, semaver, tablo ve dolap kapağı içine gizlenmiş uyuşturucu maddesi ele geçirilmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)