BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVan Emniyet Müdürü: Zanlı kendi teslim oldu----

Van Emniyet Müdürü: Zanlı kendi teslim oldu

Van Emniyet Müdürü: Zanlı kendi teslim oldu
25 Mart 2015 - 06:22 www.finansgundem.com

Van Emniyet Müdürü Karaaslan, banka şubesinde rehineleri 9 saat alıkoyan şahsın kendi isteğiyle teslim olduğunu açıkladı

Van Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, "Arkadaşlarımızın ikna ve gayreti sonucu şahıs teslim oldu" dedi.

Karaaslan, banka çalışanlarını rehin alma olayını gerçekleştiren Veysel Y'nin götürüldüğü İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Saat 17.00'den bu yana devam eden olayın herhangi bir can kaybı yaşanmadan sona erdiğini belirten Karaaslan, bu süre içinde büyük bir fedakarlıkla görev yapan polislere teşekkür etti.

Karaaslan, şahsın kendiliğinden teslim olduğunu bildirerek, rehinelerde de herhangi bir sorun bulunmadığını ifade etti.

"Bazı ailevi sorunlarından dolayı bunalıma girmiş"

 Veysel Y'nin bazı ailevi sorunlarından dolayı bunalıma girdiğine işaret eden Karaaslan, "Arkadaşlarımızın ikna ve gayreti sonucu şahıs teslim oldu. Hakkında adli işlem başlatıldı. Bu mesleğimizin cilveleri. Bunun için yetiştiriliyor, bunun için çalışıyoruz. İçeride toplam 10 rehine vardı, 3'ü önceden serbest bırakıldı. Meslektaşlarımız telefon görüşmeleriyle sonuca vardı" ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin, "üzerinde bomba ya da silah var mıydı?" yönündeki sorusuna Karaaslan, "Şahıs, üzerinde bomba süsü verilen bir düzenek, bir kuru sıkı tabanca, pompalı tüfek ve bankanın güvenlik görevlisinden aldığı tabancayla olayı gerçekleştirmiş" yanıtını verdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)