BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVali Yardımcısı Osman Akbaş belediyeye kayyum atandı----

Vali Yardımcısı Osman Akbaş belediyeye kayyum atandı

Vali Yardımcısı Osman Akbaş belediyeye kayyum atandı
04 Mayıs 2019 - 13:32 www.finansgundem.com

Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde İYİ Parti’nin kazandığı seçimin iptal edilmesi nedeniyle boşalan belediye başkanlığı koltuğuna Vali Yardımcısı Osman Akbaş kayyum olarak atandı.

31 Mart Yerel Seçimleri'nde İYİ Partili Necati Alsancak’ın altı oy farkla kazandığı seçim iptal edildi. Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre, 2 Haziran'da yenilenecek olan seçim öncesi Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Belediye Başkanlığı'na, Osman Akbaş'ı kayyum olarak atadı. 

Akbaş, 24 Haziran’da AK Parti’den Afyon milletvekili aday adayı olmuştu. Akbaş halen vali yardımcılığının yanı sıra İl Özel İdare Sekreteri, Keskin Kaymakamı ve Keskin Belediye Başkanlığı gibi dört görevi birden yürütüyor.

"ETİK DEĞİL"

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, “Keskin'de kazanan adayın mazbatası iptal edildi, meclis üyeleri duruyor. Valinin meclis üyelerinden birini başkan olarak ataması gerekirdi. AKP'den milletvekili aday adayı olmuş kişi, 30 gün sonra yapılacak seçimden sorumlu. Bu etik değil'' sözleriyle karar tepki gösterdi.

 
 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)