BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVali ve Belediye Başkanı törene katılmadı!----

Vali ve Belediye Başkanı törene katılmadı!

Vali ve Belediye Başkanı törene katılmadı!
19 Mayıs 2015 - 16:16 www.finansgundem.com

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İBB Başkanı Kadir Topbaş Taksim'deki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenine katılmadı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda resmi tören düzenlendi.

Törene, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu, Enis Berberoğlu ve Mehmet Bekaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın'ın da aralarında bulunduğu CHP'liler, DSP'liler ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi izcilerinin de aralarında bulunduğu öğrenciler katıldı.

Törene İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılmaması dikkat çekti.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç Cumhuriyet Anıtı'na çelenk koydu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'ndan sonra tören tamamlandı.

Tören tamamlandıktan sonra CHP, DSP ve Atatürk Vakfı anıta çelenk koydu.

Törene İstanbul Valisi ve Belediye Başkanının katılmamasını eleştiren CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, " Büyük olasılıkla raporlu hasta olabilirler diye düşündüm. İnşallah herhalde sağlık durumları iyidir" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)