BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVali açıkladı: İşte İstanbul-Ankara güzergahında bekleme yerleri----

Vali açıkladı: İşte İstanbul-Ankara güzergahında bekleme yerleri

Vali açıkladı: İşte İstanbul-Ankara güzergahında bekleme yerleri
24 Ocak 2022 - 03:09 www.finansgundem.com

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli'nde İstanbul yönü kısmen trafiğe açıldı. İstanbul Valisi Yerlikaya, Ankara yönüne giden sürücüler için bekleme noktalarını açıkladı


Anadolu Otoyolu'ndaki Bolu Dağı Tüneli'nde, kar küreme ve temizlik çalışmalarının ardından İstanbul yönüne ulaşım, yolda kalan araçlar için kısmen sağlanmaya başladı.

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle çok sayıda tırın kayması sonucu ulaşıma kapanan Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli ile D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminin ulaşıma açılması için ekipler yoğun çalışma yürütüyor.

Karayolları ekipleri, güzergahın ulaşıma açılması için kar küreme, tuzlama ve temizlik çalışması yapıyor. Trafik ekipleri de trafik yoğunluğunun artmaması amacıyla bölgeye araç geçişine izin vermiyor.

Ekiplerin yaklaşık 7 saatlik çalışması sonucunda Bolu Dağı Tüneli'nde İstanbul yönü kısmen trafiğe açıldı. Yolun ulaşıma açılmasının ardından otoyolda kalan araçlar ağır şekilde ilerlemeye başladı.

Yoğun kar yağışının sürdüğü bölgede, ekiplerin otoyolun Ankara istikameti ile D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesimindeki ulaşımı açma çalışmaları sürüyor.

Güzergahlara araç geçişine, çalışmaların devam etmesi nedeniyle hala izin verilmiyor.

İstanbul'dan Kocaeli-Ankara yönüne giden sürücüler için bekleme yerleri açıklandı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul-Ankara otoyollarında olumsuz hava koşullarından kaynaklı trafik akışının durması nedeniyle Ankara yönüne giden sürücülerin Karbey Dinlenme Tesisi, Ahmediye Parkı, Mirkelam Dinlenme Tesisi, Mehmetçik Opet Dinlenme Tesisi ve Selimpaşa Metro Tesisinde bekleyebileceğini belirtti.

Vali Yerlikaya, ikinci tweetinde ise jandarma bölgesindeki bekleme yerleri hakkında bilgi verdi.

Kuzey Marmara Otoyolu'yla Avrupa Yakası'ndan Ankara yönüne giden araçların Odayeri Shell Dinlenme Tesisi ve Kimyasal Tır Parkı'nda, Anadolu Yakası'nda Kocaeli yönüne gidenlerin ise Opet Dinlenme Tesisinde bekleyebileceğini bildiren Yerlikaya, "Sabır ve anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadesini kullandı.

İstanbul-Ankara yolu tüm araç trafiğine kapatıldı

 

İstanbul'da uçaklar havada tur atıyor

 

İstanbul'da üniversiteler iki gün tatil edildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)