BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemVali açıkladı! 3. zırhlı birlikler kışlalarından çıkıyor----

Vali açıkladı! 3. zırhlı birlikler kışlalarından çıkıyor

Vali açıkladı! 3. zırhlı birlikler kışlalarından çıkıyor
16 Temmuz 2016 - 03:05 www.finansgundem.com

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "3. zırhlı birlikler de bu darbeye teşebbüs eden, anayasal suç işleyen gruba karşı operasyon yapmak üzere kışlalarından çıkıyorlar şu anda" dedi

Bir televizyon kanalında canlı yayına katılan Şahin, İstanbul Valiliği'ne yönelik girişim olup olmadığına yönelik soruya, "Öyle bir şey olduysa da püskürtüldü. Şu anda valilikte öyle bir durum söz konusu değil. İstanbul genelinde de güvenlik kuvvetlerimiz, askerimiz, polisimiz birlikte bu güruha karşı, askeriye içerisindeki ufak bir gruba karşı her türlü tedbiri önlemi alıyorlar." yanıtını verdi.

"Hatta şu kadarını ifade edeyim. 3. zırhlı birlikler de bu darbeye teşebbüs eden, anayasal suç işleyen gruba karşı operasyon yapmak üzere kışlalarından çıkıyorlar şu anda ve gerekirse daha fazla da görev alacaklar." diyen Vali Şahin, güvenlik kuvvetlerinin gerekli tedbirleri aldığını, yer yer müdahale edildiğini ve tutuklamalar yapıldığını vurguladı.

Vali Şahin, şunları kaydetti:

"Özellikle kahraman vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum ben. Büyük bir duyarlılıkla ülkenin rejimini, ülkenin düzenini, istikrarını koruma noktasında güvenlik kuvvetlerimize son derece yardımcı oluyorlar. Ben kendilerine özellikle teşekkür ediyorum. Şundan emin olunsun ki bu ülke çok büyük başka badireler atlatmıştır, bunları da çok rahat atlatacaktır. Vatandaşımız bu konuda emin olsun, endişe içinde olmasın. Devletimizin güvenlik güçlerini desteklemeye devam etsin. Bu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin içerisinde olmadığı, emir komuta zinciri içinde yapılmayan bir harekettir. Biz, şu anda 1. Ordu Komutanımızla beraber olayları koordine ediyoruz. 3. Zırhlı birlikleri buraya doğru hareket etti. Gerektiğinde doğrudan operasyona girecekler. "

Gözaltına alınan askerlerle ilgili de Şahin, "Oluyor zaman zaman. Daha da bu artacak. Nokta nokta söyleyebilecek durumda değilim ama her yerde bu suç şebekesine karşı devletimizin kanunlarının gerektirdiği işlemler yapılmaktadır. Bu kadarının bilinmesi yeterlidir." diye konuştu.

Vatandaşların tepkisine ilişkin de Vali Şahin, "Vatandaşlar her yerde tüm semtlerde ayağa kalkmış durumdalar. Herkes sokakta ve devletinin yanında. Vatandaşımız gerçekten takdire şayan bir refleks göstermiştir, özellikle teşekkür ediyoruz." dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)