BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık Vakıfbank’tan dijital Yönetim Zirvesi----

Vakıfbank’tan dijital Yönetim Zirvesi

 Vakıfbank’tan dijital Yönetim Zirvesi
13 Ekim 2020 - 11:18 www.finansgundem.com

Vakıfbank, bu yılki Yönetim Zirvesi’ni online gerçekleştirdi. Türkiye’nin dört bir yanındaki bölge ve şubelerinden bin 500 VakıfBank yöneticisini buluşturan dijital zirvenin teması ‘Bir olmak çok olmaktır’ olarak belirlendi.

66 yıllık tarihiyle Türkiye’nin en köklü ve öncü bankalarından olan VakıfBank, Yönetim Zirvesi’ni bu yıl pandemi nedeniyle dijital olarak gerçekleştirdi. VakıfBank Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Aksu, VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, VakıfBank Genel Müdür Yardımcıları, Bölge Müdürleri ve 81 ilin Şube Müdürleri ile bin 500 VakıfBank yöneticisi zirveye online katıldı.

‘Bir olmak, çok olmaktır’ temasıyla gerçekleştirilen zirvede Bankanın 2021 yılı stratejik hedeflerini sahaya bildiren Üstünsalih, şöyle konuştu:

“Şartlara uyum sağlamanın, dinamik yapının, teknolojide güçlü olmanın, kendine inanmanın ve yere sağlam basmanın ne kadar önemli olduğunu, bu dönemde çok daha iyi anladık. İçinden geçtiğimiz dönemde büyük tecrübe kazandık. Normal dediğimiz zamanlarda, belki aylarca sürebilecek olan projeleri, kısa sürede hayata geçirdik. Her türlü zorluğa kendi gücümüzle, hızlı çözüm bulduk. Yolumuza devam ettik. Bir olduk, çok olduk.”

İngiltere eksi faize hazırlanıyor

Salgın döneminde ekonomilere 12 trilyonluk destek sağlandı

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakan13 Ekim 2020 21:22

    2 kamu bankasunın varlık fonu ısterse  0.50 uzerı pıyasa defter degerıne tasıyabılır.Bu hareket  tum borsadakı bankalara sıcrar ve yukarı hareket olur.cok aciz yonetıcıler var kamuda.

  • Erol g.13 Ekim 2020 13:02

    VAKIFBANK ŞU ANDA FİYAT KAZANÇ/DEFTER DEĞERLERİ YÖNÜNDEN BORSAMIZIN EN UCUZ SİRKETLERİNDEN BİRİ SAYILABİLİR