BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfBank’ın iletişim çalışmalarına iki Sardis ödülü----

VakıfBank’ın iletişim çalışmalarına iki Sardis ödülü

VakıfBank’ın iletişim çalışmalarına iki Sardis ödülü
06 Ekim 2021 - 11:20 www.finansgundem.com

Sektörüne öncülük eden ürün ve hizmetleriyle dikkat çeken VakıfBank, kurumsal sosyal sorumluluk anlamında hayata geçirdiği iletişim çalışmalarıyla da adından söz ettiriyor.

Finans sektörünün yenilikçi projeleri ve pazarlama başarılarının ödüllendirildiği Sardis Ödülleri’nde kazananlar belli oldu.

VakıfBank, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladığı #işinebak videosu ile Yaratıcı İletişim kategorisinde Gümüş Sardis ödülünü kazandı. VakıfBank’ın, fırsat ve istihdam eşitliğinin savunucusu kurum kimliğiyle çalışma hayatındaki değişmesi gereken dinamiklere vurgu yaptığı film, iş görüşmelerinde erkek adaylara sorulmayan eş, çocuk, özel yaşam gibi cinsiyetçi sorulara son verilmesi yönünde, sosyal farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Diğer Gümüş Sardis ödülü ise VakıfBank Spor Kulübü’nün 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü için hazırladığı video ile geldi. “Kimsenin çıkmadığı yere yükselecek tüm kız çocuklarına Efsane’den armağan olsun” sloganıyla hazırlanan şarkının yer aldığı video, kızları pes etmemeye ve hep güçlü olmaya çağırıyor.

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Ferkan Merdan, ödüllere ilişkin değerlendirmesinde, “VakıfBank olarak tüm faaliyetlerimizi topluma değer katma vizyonuyla yürütürken, önemli günlere yönelik iletişim çalışmalarımızda da toplumda farkındalık yaratacak işlere imza atıyoruz. Toplumsal cinsiyet eşitliği konusunu önemseyen ve çalışanlarının yüzde 51’i kadınlardan oluşan bir banka olarak, 8 Mart’ta kadınların iş görüşmelerinde yaşadıkları eşitlikçi olmayan tavırlara dikkat çekmiştik. Türk kadınının gücünü dünyaya gösterme hedefiyle 35 yıl önce kurulan VakıfBank Spor Kulübü ile de 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde kızlarımıza ilham vermeyi amaçladık. Bu çalışmalarımızın, sektörün prestijli organizasyonlarından olan Sardis Ödülleri’nde de takdir edilmesinden mutluluk duyduk” dedi.

VakıfBank’ta sınırlarını kendi belirleyenler 1.5 milyonu aştı

VakıfBank yeni müşterilerini özel mevduat kampanyalarıyla karşılıyor

VakıfBank, e-Belediye’ye geçiş sisteminde de öncü banka oldu

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)