BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfBank yeni müşterilerini özel mevduat kampanyalarıyla karşılıyor----

VakıfBank yeni müşterilerini özel mevduat kampanyalarıyla karşılıyor

VakıfBank yeni müşterilerini özel mevduat kampanyalarıyla karşılıyor
21 Eylül 2021 - 11:20 www.finansgundem.com

VakıfBank, mobil bankacılık uygulaması üzerinden uzaktan müşteri olan ya da şubeler aracılığıyla ilk kez vadeli mevduat hesabı açmak isteyen müşterilerine, avantajlı tanışma faiz oranından yararlanma imkânı sunuyor. 

VakıfBank, Türkiye ekonomisine sunduğu desteği daha da güçlü bir zemine oturtmak üzere mevduat tabanını genişletme çalışmaları çerçevesinde tasarruf sahiplerine cazip koşullar sunan mevduat kampanyaları düzenliyor. 

1 Mayıs tarihinde hayata geçen uzaktan müşteri olma uygulaması kapsamında VakıfBank Mobil aracılığıyla VakıfBank müşterisi olanlar, kendilerine özel sunulan avantajlı faiz oranlarından yararlanabiliyor. 

Ayrıca VakıfBank Tanışma Faizi Kampanyası kapsamında, şubeler aracılığıyla vadeli mevduat hesabı açan ve VakıfBank’ta daha önce vadeli mevduat hesabı olmayan müşteriler de avantajlı faiz oranlarından yararlanabiliyor. 1,5 milyon TL’ye kadar tüm mevduatlar için geçerli kampanya kapsamında açılan mevduat hesabından vade sonu gelmeden para çekmek mümkün. Bu durumda kalan paranın vadesi bozulmuyor ve kalan miktar üzerinden hesap açılış faizi işlemeye devam ediyor. 

7’den 70’e ARI Hesabı 

VakıfBank’ın vadeli gibi kazanıp vadesiz gibi harcama kolaylığı sağlayan ARI hesapları da her yaş grubuna özel avantajlar sunuyor. 18 yaşın altındakileri birikimle tanıştıran Yıldız ARI, 18-35 yaş arası gençlere özel Genç ARI ve sürekli kazanç sağlayan ARI açtıranlar da avantajlı tanışma faizi oranında yararlanabiliyor. ARI Hesabı sahiplerinin birikimleri gecelik Faiz oranıyla değerlenirken, ihtiyaç duyduklarında vade kaybı yaşamadan para yatırma ve çekme işlemi gerçekleştirebiliyor. 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tutu21 Eylül 2021 13:34

    TL nin değeri yok hergün para eriyooo yüksek faiz denilen tamamen aldatmaca reel en ufak getirisi falan yoookk para eriyooo

  • Metezor21 Eylül 2021 11:59

    Hicbişey verdikleri yok eksi faizlerle para falan bağlanmaz TL mevduatının bu faizlerle durdukça erimesi yok olması demektir aklı olan uzak durur