BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfBank Ticari Mobil’le işler güçler kolaylaşıyor----

VakıfBank Ticari Mobil’le işler güçler kolaylaşıyor

VakıfBank Ticari Mobil’le işler güçler kolaylaşıyor
30 Mart 2020 - 13:15 www.finansgundem.com

Dijital kolaylaştırır yaklaşımıyla müşteri talep ve beklentilerine uygun çözümler geliştiren VakıfBank, iş dünyasının mobil bankacılıktan beklentilerini yeni Ticari Mobil uygulamasıyla karşılıyor.

VakıfBank’ın yeni Ticari Mobil Bankacılık uygulamasını kullanan ticari müşteriler, barkodla vergi ödemeden, çek senet İşlemleri ve Kredi işlemlerine kadar pek çok işlemi online gerçekleştirebiliyor.

Tüm paydaşlarının yanındaki güç VakıfBank, piyasa ihtiyaç ve dinamiklerine uygun yenilikçi çözümler geliştirmeye devam ediyor. Daha önce Ticari İnternet Bankacılığı’nı yenileyen VakıfBank, şimdi de Ticari Mobil Bankacılık uygulamasını teknoloji trendlerine uygun olarak yeniledi. Alt yapısı güçlenen ve ara yüzü de daha kullanıcı dostu hale getirilen VakıfBank Ticari Mobil Bankacılık uygulaması işlem seti olarak da zenginleşti. VakıfBank müşterileri, yeni ticari mobili, IOS ve Android telefonların uygulama güncelleme kanallarından (Apple Store-Google Play) VakıfBank Mobil uygulamasını güncelleyerek kullanmaya başlayabilecek.

Ticari hayatı kolaylaştırıyoruz

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Ferkan Merdan, “Dijital kolaylaştırır yaklaşımımızla müşteri talep ve beklentilerine uygun çözümler üretiyor, ürün ve hizmetlerimizin sayısını her geçen gün artırıyoruz. Bu yaklaşımımızla, Ticari Mobil uygulamamızın alt yapısını güçlendirerek işlem setini zenginleştirdik. Yeni ara yüzüyle ticaret erbabının işlerini daha kolay, hızlı ve güvenli hale getirdik. Böylece VakıfBank Ticari Mobil ile Bankamızın ticari hayatı kolaylaştıran önemli bir kilometre taşını daha eklemiş olduk” dedi.

İşlem çeşitliliği

İşlem çeşitliliği açısından ayrıcalıklı hizmetler sunan Ticari Mobil Bankacılık pek çok işlemi telefondan yapmayı sağlıyor. Ticari Mobil ile müşteriler döviz işlemleri, üye işyeri ve kredi işlemleri, vergi ve SGK Ödemeleri gibi bir çok ödeme yapılabiliyor. Aynı zamanda VakıfBank müşterileri, ticari kredi kartları ile nakit avans, peşine taksit, sözünle kazan ve kart borcu ödemesi gibi kart işlemlerini de yapabiliyor.

VakıfBank ticari müşterileri uygulama kullanıcılarının hangi işlemleri yapabileceğini de önceden belirleyebiliyor. Üstelik bu işlemler için kullanıcılarına farklı işlem limitleri ve onaylama seçenekleri de uygulamada sunuluyor. Bu sayede işlemlerini güven içinde kolaylıkla Ticari Mobil bankacılık üzerinden gerçekleştirebiliyorlar.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)