BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfbank SKY Limit ile ihtiyaç sahiplerine özel çözümler sunuyor----

Vakıfbank SKY Limit ile ihtiyaç sahiplerine özel çözümler sunuyor

Vakıfbank SKY Limit ile ihtiyaç sahiplerine özel çözümler sunuyor
19 Kasım 2019 - 14:27 www.finansgundem.com

VakıfBank, geliştirdiği yeni ürün ve hizmetlerle milli ekonominin yanındaki güç olmaya devam ediyor

VakıfBank’ın kullanıma sunduğu yeni ürünü SKY Limit ile aylık geliri belirli bir tutarın üzerinde olan  müşterilere özel limit tanımlanıyor. Böylece VakıfBank müşterilerinin  her türlü kredi ihtiyacı, self servis bankacılıkla online olarak karşılanıyor. SKY Limit sahipleri kredi limitlerini ek hesap, kredi  kartı ya da ihtiyaç kredisi gibi farklı kredi ürünlerine diledikleri  gibi dağıtarak değerlendirme avantajına da sahip oluyor. SKY Limit, VakıfBank Mobil ya da şube aracılığıyla da kullanılabiliyor.

Kredi ihtiyacı anında karşılanıyor

SKY Limit ile ilgili bilgi veren VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, “Kısa süre önce devreye aldığımız ‘VBanko Çek’in  ardından geliştirdiğimiz SKY Limit ile Türkiye ekonomisine güçlü  desteğimizi sürdürüyoruz” dedi. Yeni ürün ile ertelenen ihtiyaçların  karşılanmasıyla birlikte piyasalara bir hareketlilik de geleceğine vurgu yapan Üstünsalih, “Bu vizyonla geliştirdiğimiz SKY Limit  ürünümüzden geliri ve skoru belirli, geniş bir kesim yararlanabiliyor. Müşterilerimize, limitinizi biz verelim siz kredinizi yönetin. Sizin  için ‘SKY Limit, daima hazır’ diyoruz” açıklamasında bulundu.

Görev ve unvana göre özelleştirilmiş limit ve özel faiz oranları

Sky Limit kapsamında kullandırılan krediyle ilgili detayları  açıklayan Üstünsalih, “Aylık geliri belirli bir tutarın üzerindeki  müşterilerimize çalıştıkları kurum ile buralardaki görev ve  unvanlarına göre özelleştirilmiş geniş limitler tanımlıyoruz. SKY Limit’in en az yüzde 10’luk dilimini müşterimizin Ek Hesap limiti  olarak tanımlıyoruz. Örneğin SKY Limit’i 500 bin TL olan müşteri için  en az 50 bin TL Ek Hesap limiti ayrılırken geri kalan 450 bin TL’lik  dilim, kredi kartı ve ihtiyaç kredisi olarak kullandırılabiliyor. SKY Limit ihtiyaç Kredisi’nde 3 aydan 60 aya kadar vade imkanı sunulurken,  piyasa koşullarına göre uygun, yüzde 1,17 gibi bir faiz oranı  uygulanıyor. Ayrıca müşterilerimize, kredi geri ödeme dönemi için de  kendilerine özel seçenekler ve esneklik sağlıyoruz” diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)