BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfbank Kobil'le ilerleyecek----

Vakıfbank Kobil'le ilerleyecek

Vakıfbank Kobil'le ilerleyecek
12 Ağustos 2013 - 07:28 www.finansgundem.com

Vakıfbank mobil güvenlik teknolojilerinde Kobil'i seçti

BT güvenliği çözümleri sunan KOBIL, finans sektöründe 60. yılına yaklaşan Vakıfbank ile sürdürdüğü köklü işbirliğini yepyeni bir boyuta taşıdı. İşbirliği kapsamında Vakıfbank’ın BT güvenlik altyapısına entegre edeceği yenilikçi modüler platform teknolojisi “Application
Security Technology (AST)” sayesinde, Vakıfbank müşterileri bankacılık işlemlerini her zamankinden daha güvenli bir ortamda gerçekleştirebilecek.
Türkiye’nin köklü bankası Vakıfbank, gelişen teknolojiler ve yeni güvenlik önlemlerini BT altyapısına entegre etmek için 2006 yılından bu yana birlikte çalıştığı KOBIL ile yeni bir işbirliğine imza attı.
Vakıfbank, veri ve dijital kimlik sektöründe yenilikçi güvenlik çözümlerinin üreticisi KOBIL ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında, KOBIL’in özellikle mobil platformlara (iOS, Android) yönelik sunduğu Application Security Technology (AST) çözümünü kullanacak. AST çözümü, mobil bankacılık, internet bankacılığı, ATM, telefon bankacılığı gibi tüm alternatif kanallarda müşteri güvenliğini artıran bir altyapı sunuyor. 
Vakıfbank güvenlik altyapısını yeni nesil teknolojiyle donatacak
Başta İsviçre ve Almanya olmak üzere yurt dışındaki birçok bankanın işlem güvenliğini sağlayan AST çözümünün benzerlerinden en önemli farkı, güvenlik işlemlerin çoğunluğunu otomatik olarak temin ederek son kullanıcıya kolaylık sağlaması. AST çözümü bankaların internet sitelerini ve mobil uygulamalarını çift faktörlü kimlik doğrulamasına ek olarak yazılım güvenlik katmanıyla da güvence altına alıyor. Böylelikle müşteriler ortak kullanıma açık bilgisayarlarda ya da güvenlik duvarının bulunmadığı akıllı telefonlarda da işlem yaparken siber hırsızlık riskiyle karşı karşıya kalmıyor. iPhone, iPad, Android, Windows 8 PC’lerde çalışabilen çözüm, güvenliği otomatik olarak sağlayarak son kullanıcının olası endişelerini gideriyor ve müşteri memnuniyetini artırarak bankalara büyük fayda sağlıyor. Uzaktan güvenli güncelleme özelliği ile geleceğin tehditlerine karşı da savunma mekanizması oluşturan çözüm, bu yılsonuna kadar Vakıfbank müşterilerinin kullanımına sunulacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)