BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfBank ‘Hack to the future’ etkinliğine başvurular uzatıldı----

VakıfBank ‘Hack to the future’ etkinliğine başvurular uzatıldı

VakıfBank ‘Hack to the future’ etkinliğine başvurular uzatıldı
11 Mart 2021 - 12:40 www.finansgundem.com

‘Hack to the Future’ etkinliği bu yıl ‘Dijital Finansın Geleceğine Yön Ver’ konseptiyle 19-21 Mart 2021 tarihleri arasında online olarak yapılacak. Etkinliğin jürisi belli olurken gelen talepler üzerine son başvuru tarihi 15 Mart’a ötelendi.

Yenilikçi ürünleriyle geleceğin bankacılık anlayışını şekillendiren VakıfBank, ikincisini gerçekleştireceği ‘Hack to the Future’ yarışmasında genç yazılımcıları, tasarımcıları buluşturmaya hazırlanıyor. Bu yılki konsepti ‘Dijital Finansın Geleceğine Yön Ver’ olan etkinlik, 19-21 Mart 2021 tarihleri arasında online olarak düzenlenecek.

Uzmanlar mücadeleyi değerlendirecek

VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek ‘Hack to the Future’un jürisinde ise alanında deneyimli isimler yer alıyor. Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şirin Karadeniz, Merkez Bankası Bilişim Teknolojileri Genel Müdürü Mehmet Zahit Ateş, Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen, VakıfBank Bilgi Teknolojileri ve Operasyonel İşlemlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Metin Recep Zafer, VakıfBank Dijital Bankacılık, Müşteri Deneyimi ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ferkan Merdan, bu kıyasıya mücadeleyi değerlendirmek üzere bir araya geliyor.

Son başvuru tarihi 15 Mart Pazartesi olan Hackathon’a gençler, hacktothefuture.com.tr adresinden başvuruda bulunabiliyor. Dereceye giren takımlara ise toplamda 60.000 TL ödül verilecek.  

VakıfBank’tan “işine bak” mesajı

VakıfBank’tan 250 milyon dolarlık yeni salgın destek paketi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)