BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Vakaları artınca bakan hakkında soruşturma başlatıldı----

Vakaları artınca bakan hakkında soruşturma başlatıldı

 Vakaları artınca bakan hakkında soruşturma başlatıldı
10 Ağustos 2021 - 17:16 www.finansgundem.com

Avustralya’da Kovid-19’un delta mutasyonuna bağlı vakaların rekor düzeyde artması nedeniyle Yeni Güney Galler eyalet Sağlık Bakanı Brad Hazzard ile eyalet Sağlık Müsteşarı Kerry Chant hakkında soruşturma başlatıldı.

Avustralya'da Yeni Güney Galler eyaletini etkisi altına alan Kovid-19 delta mutasyonunda rekor düzeyde artış yaşanması üzerine soruşturma başlatıldığı bildirildi. Son 24 saatte 356 Delta mutasyonu vakasının görülmesi üzerine Yeni Güney Galler eyalet araştırma komisyonu tarafından eyalet Sağlık Bakanı Brad Hazzard ile eyalet Sağlık Müsteşarı Kerry Chant'ın meclis önünde soruşturulmasına karar verildi.

Delta mutasyonu salgınının başladığı Haziran ayından itibaren, eyalet başkenti Sydney'de verilen karantina kararlarının parlamento önünde soruşturulacağı öğrenildi.

Yeni Güney Galler Eyaleti Başbakanı Gladys Berejiklian, son 24 saatte Delta varyantına bağlı 3 kişinin hastanede yaşamını yitirdiğini salgının şu ana kadarki en büyük artışla ciddi bir seviyeye geldiğini belirtti.

Basın toplantısında konuşan eyalet başbakanı, 100 bine yakın test yapıldığını, aşılanma sayısının artması gerektiğini vurguladı. Sokağa çıkma yasağı gibi tedbirleri uygulamadığı için eleştirilen Berejiklian, “Eyaletin daha fazla aşıya ihtiyacı var, daha fazla kurala değil” dedi.

Avustralya genelinde bugüne kadar 37 bin 13 Covid-19 vakası tespit edilirken, salgında 943 kişi hayatını kaybetti.

Ülkede son 6 ayın en yüksek vaka sayısı!

 

Çocuklarda vakalar artışa geçti

 

Aşı ile ilgili yeni veri: Ölümcül vakalar sıfıra yakın

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)