BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜzerinden lüks araba anahtarı çıkan seyyar satıcı----

Üzerinden lüks araba anahtarı çıkan seyyar satıcı

Üzerinden lüks araba anahtarı çıkan seyyar satıcı
20 Nisan 2021 - 16:22 www.finansgundem.com

Esenyurt'ta dilenci ve seyyar satıcılara yönelik yapılan denetimlerde, bir kadından cip anahtarı çıktı. Öğretmen olduğu öğrenilen kadının, aracını uzak bir noktaya park ettikten sonra çorap sattığı öğrenildi.

Esenyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Esenyurt Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde dilenci ve seyyar satıcılara yönelik denetim yaptı.

Yapılan denetimlerde bir alışveriş merkezi önünde dilenen ve çorap satan seyyar satıcı kadın yakalandı. Yakalanan kadınlara 235'er lira para cezası kesildi.

Seyyar satıcı ve dilenci kadınlar arasında ‘mağdur’ tartışması

Ceza kesilme işlemi sırasında ise seyyar satıcı ile dilenci kadınlar arasında tartışma çıktı. Çorap satan kişinin polise zorluk çıkarmasına dilenci tepki gösterdi.

Senin gibi karşı gelmiyoruz. İşte sizin yüzünüzden biz mağdur duruma düşüyoruz. İhtiyacı olana mani oluyorsunuz. Dilendiğini neden söylemiyorsun? Benim 5 tane çocuğum var. Ben mendil satıyorum bana para veriyorlar, sana da veriyorlar

Dilencinin tepki göstermesi üzerine, seyyar satıcı kadın polis aracının önünden uzaklaştı.

Yapılan üst aramasında cip anahtarı çıktı

Ceza işleminin ardından dilenci ve seyyar satıcıların üst araması yapıldı. Çorap satan kadının üzerinden bir cipin anahtarı çıktı. Polis ekipleri tarafından yapılan araştırmada, kadının seyyar satıcılığa başlamadan önce aracını uzak bir noktaya park ettiği öğrenildi.

Seyyar satıcı 'Ben öğretmenim. Yardıma ihtiyacı olan insanlar için bu çorapları satıyorum' diyordu.

Ayrıca kadın hakkında daha önce de aynı gerekçe ile 11 kez tutanak tutulduğu ortaya çıktı.

Dilencilere bak! Rezidansta kalıp, taksiyle geziyorlar

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yalancılar22 Nisan 2021 04:54

    Maalesef özellikle de Ramazan ayında, bu işi suistimal eden bu ve bunun gibi kendini bilmezler yüzünden, gerçekte kimin kötü durumda olduğunu da anlayamaz olduk.Kucağında çocuk, karnında bebekle dolaşan bir dilenciye rastladım, yalvarıyordu bana bebek bezi ve süt al diye.Alamadım tabii,ama durumuna da üzüldüm.İki gün sonra, aynı kadını bir kaç kadınla konuşurken gördüm ve yanlarından geçtim.Aynen şöyle diyordu; ''Kızlar burda bize iş çıkmaz, başka yerlere gidelim, iki saattir buradayız, beş kuruş veren çıkmadı.Herkes bir sokağa dağılsın.''İşte bizleri APTAL yerine koyan AKILLILAR bunlar...