BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜzerinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin krokisi çıktı----

Üzerinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin krokisi çıktı

Üzerinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin krokisi çıktı
15 Mayıs 2016 - 22:58 www.finansgundem.com

Kızılay saldırısı soruşturmasında tutuklu sayısı 8'e yükseldi.

Kızılay Güvenpark'ta 37 kişinin ölümüyle sonuçlanan terör saldırısıyla ilgili soruşturma kapsamında, 3 kişinin daha tutuklamasıyla saldırıya ilişkin tutuklu sayısı 8'e yükseldi.Edinilen bilgiye göre, Ankara Güvenpark'ta 13 Mart günü yaşanan ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırıya ilişkin soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcıları, Ankara, İstanbul ve Kars'ta düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 3 şüpheliyi tutuklanmaları talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti. Şüpheliler A.K, S.K. ve S.Y, nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ndeki sorgularının ardından tutuklandı. Bu kişilerle birlikte Kızılay'daki bombalı saldırıya ilişkin tutuklu sayısı 8'e yükseldi.
Şüphelilerin tutuklanmaları talebiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne gönderilen sevk yazısında A.K. ve S.K.'nın yanlarında kimliği belirlenemeyen bir kişiyle bombalı eylemde kullanılan patlayıcı maddeleri 25 Ekim 2013'te bir araçla Ankara çamlıdere otoban yakınlarına götürüp, bidonlar içerisindeki patlayıcıları gömdüğünün belirlendiği bildirildi. Şüphelilerin yaptıkları bu işleri ve gömme yerine kadar olan güzergahı kamerayla kaydettikleri de sevk yazısında kaydedildi.

CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYI'NIN KROKİSİNİ ÇİZMİŞLER

Öte yandan sevk yazısında, şüpheli S.Y'nin PKK/KCK terör örgütünden aldığı talimatlarla Ankara'da yeni bombalı eylemler planladıkları yerlere ilişkin krokiler çizerek, fotoğrafını çekip, örgüte gönderdiği ifade edildi. Yapılan incelemeler sonucunda, S.Y.'nin Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Özel Harekat Daire Başkanlığı, Anıttepe'deki askeri lojmanlar, Türkiye Emekli Subaylar Derneği ve güvenlik kurumlarına ait bina ve tesislerin krokilerini çizerek, fotoğraflarını çektiği bildirildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)