BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem‘Utanç verici soytarı’----

‘Utanç verici soytarı’

‘Utanç verici soytarı’
03 Nisan 2021 - 13:46 www.finansgundem.com

Eski yardımcısı kitabında Jhonson’u şöyle tarif etti: O bir palyaço, benmerkezci bir egoya sahip, utanç verici bir soytarı, dağınık bir zihne ve sıfırın altındaki diplomatik yargıları var

FİNANSGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ
Boris Johnson’ın Dışişleri Bakanlığı’ndaki eski yardımcısı, yeni kitabında Başbakan’ın “utanç verici bir soytarı” olduğunu yazdı. 1992'den son seçimlere kadar Rutland ve Melton milletvekili olan ve 18 yıl boyunca muhafazakar cephede görev yapan Sir Alan Duncan, aynı zamanda eski Başbakanlar Theresa May ve David Cameron'u da In The Thick Of It adlı anılarında eleştiriyor.

Daily Mail'de yayınlanan eski politikacının günlükleri, Brexit ve Bay Johnson'ın Downing Street'e yükselişi sırasında Parlamento'daki son dört yılını kapsıyor.

Sir Alan, Johnson'ın, Bayan May'ı "hor gördüğünü" ve sık sık eleştirdiğini de kitabında yazıyor. 

Finansgundem.com’un yaptığı derlemelere göre; Sir Alan, Joe Biden’i şöyle tarif ediyor: "O bir palyaço, benmerkezci bir egoya sahip, utanç verici bir soytarı, dağınık bir zihne ve sıfırın altındaki diplomatik yargılara sahip."

Johnson'ın danışmanından istifa kararı

Başbakan Johnson’a 'fakir ülke' çağrısı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)