BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜst düzey yöneticiler FETÖ'den tutuklandı----

Üst düzey yöneticiler FETÖ'den tutuklandı

Üst düzey yöneticiler FETÖ'den tutuklandı
18 Mayıs 2017 - 15:15 www.finansgundem.com

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile irtibatlı olduğu gerekçesiyle kapatılan Gönül Dili Eğitim Derneğinin "ByLock" kullandığı iddia edilen 5 üst düzey yöneticisi tutuklandı.

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan Gönül Dili Eğitim Derneğinin kurucu 9 yöneticisi, Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Savcılıktaki sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 4'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, derneğin üst düzey yöneticileri Evren E, Haydar G, Metin A, Vedat B. ve Hüseyin D. "teröre finans sağlamak" ve "terör örgütü üyeliği" suçlarından tutuklandı.

FETÖ'nün şifreli haberleşme programı "ByLock" kullandıkları öne sürülen şüphelilerin, örgüte finansal destek sağladığı ve örgu?te yeni u?yeler kazanabilmek adına toplantılar düzenledikleri iddia ediliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)