BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporUsain Bolt'a Türkiye'den transfer teklifi iddiası----

Usain Bolt'a Türkiye'den transfer teklifi iddiası

Usain Bolt'a Türkiye'den transfer teklifi iddiası
20 Temmuz 2018 - 13:43 www.finansgundem.com

Futbolculuk kariyerine başlamak isteyen 8 Olimpiyat şampiyonluğu bulunan Jamaikalı atlet Usain Bolt'a Türkiye'den transfer teklifi olduğu iddia edildi

Atletizm kariyerine sayısız rekor ve şampiyonluk sığdıran, ardından profesyonel futbola geçmek isteyen dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kısa mesafe koşucusu Bolt için ilginç bir transfer iddiası ortaya atıldı. 

ESPN'in Australian Associated Press'a dayandırdığı habere göre, Jamaikalı eski atlet için Türkiye, Avustralya, Macaristan ve ABD 2. Ligi'nden transfer teklifleri var.

AVUSTRALYA'DA 6 HAFTALIK İMZA

Alman ekibi Borussia Dortmund'da da antrenmanlara çıkan Bolt, son olarak Avustralya Ligi takımlarından Central Coast Mariners ile 6 haftalık bir deneme süresi konusunda anlaşma yapmıştı.

ESPN'nin haberinde Türkiye, Avustralya, Macaristan ve ABD 2. Ligi'nden gelen tekliflerin bazılarında deneme süresi yerine Bolt'la doğrudan kontrat imzalanmak istendiği de öne sürüldü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)