BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü yıldıza cerrahtan izinsiz operasyon!----

Ünlü yıldıza cerrahtan izinsiz operasyon!

Ünlü yıldıza cerrahtan izinsiz operasyon!
30 Mart 2021 - 10:39 www.finansgundem.com

ABD’li oyuncu Sharon Stone (63) iznini almadan doktorunun göğüslerini büyüttüğünü açıkladı. Stone 2001’de göğsündeki iyi huylu tümörlerin temizlenmesi için ameliyat olmuş. Bu ameliyat sırasında doktoru ‘estetik göğüs büyütme operasyonu’ da yapmış.

Sharon Stone ameliyattan çıktığında yaşadıklarını şöyle anlattı: “Operasyondan bir süre sonra göğüslerimdeki bandajlar çıkarıldı. Vücuduma baktığımda göğüslerimin bir fincan kadar büyütüldüğünü fark ettim ve çok şaşırdım. Benden izin alınmadan, sağlık sorunum nedeniyle yapılan ameliyatta göğüslerimin de büyütülmesi bana inanılmaz bir olay olarak göründü. Doktora neden izinsiz işlem yaptığını sorduğumda ‘Daha iyi görünmen için yaptım. Biraz daha büyük göğüslerin seni daha iyi göstereceğini düşündüm. Göğüslerin şimdi kalça ölçülerinle çok daha uyumlu oldu’ dedi.” Cerrahın adını açıklamayan Sharon Stone, izinsiz işlemin zararını görmediği için hukuki yola başvurmamış ama şaşkınlığını hâlâ koruyor!

Sharon Stone ateş püskürdü: Sizlerden biri yaptı

 

Sharon Stone ırkçılık davası

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)