BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriÜnlü yatırım bankası Bitcoin'e dikkat çekti----

Ünlü yatırım bankası Bitcoin'e dikkat çekti

Ünlü yatırım bankası Bitcoin'e dikkat çekti
21 Nisan 2021 - 08:02 www.finansgundem.com

Bitcoin ve kripto paralar ile ilgili sıradışı hedef fiyatlar belirleyen ünlü yatırım bankası JPMorgan, bu sefer Bitcoin'de zayıflık uyarısında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Bitcoin'de 146 bin dolarlık hedef fiyat belirleyen kurumsal analistler, kripto para piyasasındaki son hareketlerin ardından zayıf fiyatlamaları işaret ederek Bitcoin'de 60 bin dolar seviyesinin çok kritik olduğunu söyledi.

Nikolaos Panigirtzoglou dahil bazı JPMorgan analistleri, Bitcoin fonlarındaki zayıf akışın olumsuz bir etkisi olabileceğine dikkat çekti. Analistler son zamanlarda, Bitcoin'in 60 bin doların üzerine çıkamadığı takdirde momentum sinyallerinin çökebileceğini söyledi. Analistler, son birkaç hafta içinde kripto fonlarında alım yönlü uzun pozisyon oluşturulmadığına dikkat çekti.

Analistler, fonlardaki eğilimin geçen yılın Kasım ayı sonu, Ocak ayı ortası ve Şubat ayı ortalarındaki ivmeye benzer olduğunu vurguladılar.

Bitcoin kripto para borsası, Coinbase'in halka arzında 64 bin dolar kaydederek rekor bir seviyeye ulaştı ve takip eden dönemde keskin bir düşüşle 51 bin dolar 'a yükseldi. Haftanın üçüncü işlem gününde Bitcoin 55 bin dolardan işlem görüyordu.

Kripto paralarda toparlanma sesleri

Kripto para için emsal teşkil edecek haciz kararı

Çin Merkez Bankası: Bitcoin bir yatırım alternatifi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)