BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü Türk şefe avukat kazığı----

Ünlü Türk şefe avukat kazığı

Ünlü Türk şefe avukat kazığı
23 Ocak 2023 - 11:00 www.finansgundem.com

Dünyanın en zengin ailelerinden Rothschildler başta olmak üzere birçok ünlüye aşçılık yapan Emine Gülşen Sarıcan, iki yıl önce İtalya'nın Sardunya Olbia Adası açıklarında bulunduğu ultra lüks yatta kaza geçirdi.

Dünyanın en zengin ailelerinden Rothschildler başta olmak üzere birçok ünlüye aşçılık yapan Emine Gülşen Sarıcan, iki yıl önce İtalya'nın Sardunya Olbia Adası açıklarında bulunduğu ultra lüks yatta kaza geçirdi. Bangladeşli işadamı M.A.Z.'ye ait 'Royal Falcon One' adlı yatta kapağı açık unutulan depoya düşen Sarıcan'ın kaburga kemikleri kırıldı, dalağı ise parçalandığı için alındı.

Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre; Şef Sarıcan, iş kazası sonrası 'Royal Falcon Fleet AB' firmasıyla görüşmeleri yürütmesi için avukat N. S. ile anlaştı. 15 bin lira ödeyen Sarıcan, tazminattan da yüzde 10 komisyon vermeyi taahhüt etti. Bu süreçte firma şefe maaş ödemeyi sürdürdü ancak iddiaya göre avukat davayla bir ilgisi olmayan bu ödemelerden yüzde 10 pay aldı. Bunu öğrenen şef, azlettiği avukatına 4 bin euro'luk da alacak davası açtı.

Ünlü şef Emine Gülşen Sarıcan'ın 'Royal Falcon Fleet AB' firma- sının 140 bin euro'luk tazminat teklifini az bularak reddetti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)