BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü spiker bir tweet attı işinden kovuldu----

Ünlü spiker bir tweet attı işinden kovuldu

Ünlü spiker bir tweet attı işinden kovuldu
03 Haziran 2020 - 14:48 www.finansgundem.com

ABD'li ünlü sunucu ve Sacramento Kings takımının maç spikeri Grant Napear, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrası radyodaki işinden kovuldu. Grant Napear, daha sonra Sacramento Kings takımındaki görevinden de istifa ettiğini duyurdu.

NBA takımlarından Sacramento Kings’in 32 yıllık maç spikeri ve KHTK radyosunun sunucusu Grant Napear, yaptığı bir paylaşım sonrası iki işinden birden oldu. ‘Tüm hayatlar önemlidir” şeklideki ifadesi, George Floyd’un polis memuru tarafından öldürülmesinin ardından gerçekleştirilen protestolara ilham olan ‘Black Lives Matter’, kısaca BLM, (Siyahların hayatı önemlidir) hareketini küçümsediği için radyodaki işinde kovulan Grant Napear, Sacramento Kings’teki görevinden de kendisi ayrıldı.

Sacramento Kings’in eski oyuncusu DeMarcus Cousins’in kendisine Twitter hesabından sorduğu “Grant Napear, ‘Siyahların hayatı önemlidir’ hareketinin neresinde duruyorsun?” şeklindeki soruya “Nasılsın? Beni unuttun sanmıştım. Senden yıllardır haber alamıyordum. Tüm hayatlar önemlidir. Her biri!!!” şeklinde karşılık veren Grant Napear, tepkiyle karşılaştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)