BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü şovmen Bebek'teki evine döndü----

Ünlü şovmen Bebek'teki evine döndü

Ünlü şovmen Bebek'teki evine döndü
27 Şubat 2018 - 06:10 www.finansgundem.com

Sabah yazarı Bülent Cankurt, Beyazıt Öztürk'ün birkaç ay önce taşındığı 2+1 daireden ayrılarak yeniden Bebek'teki 400 metrekarelik dairesine döndüğünü yazdı. İşte Cantürk'ün o yazısı:

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, birkaç ay önce Vadistanbul'da 100 metrekare büyüklüğünde 2+1 daireye taşınmıştı. Yıllarca Bahçeköy'de 600 metrekarelik üç katlı bir villada, ardından da Bebek Arif Paşa Korusu'ndaki 400 metrekarelik bir dairede oturan Öztürk'ün 100 metrekarelik bir daireye taşınması, benim gibi herkesi şaşırtmıştı. Üstelik Öztürk'ün 4 bin lira kira ödediği yeni evinde yardımcısı da yoktu!
Ancak öğrendim ki; yıllarca at koşturabileceği büyüklükteki evlerde oturan Beyaz Öztürk, bu mütevazı hayata daha fazla dayanamamış!

Hatırlarsanız Beyazıt Öztürk, iki yıl önce yıllarca oturduğu Bahçeköy'den eski semti Bebek'e geri dönmüştü. Piyasayı dolandırarak yurt dışına kaçan Can Ateş'in, Bebek Arif Paşa Korusu'nda yer alan 400 metrekarelik eski dairesini kiralayarak yıllar sonra yine Bebekli olmuştu.

BOĞAZI ÖZLEMİŞ!

Beyazıt Öztürk, yine Boğaz'ı özlemiş ve bir kez daha Bebek'e geri dönmüş. Bakalım Beyazıt Bey, bir daha macera arayacak mı yoksa artık tamamen Bebekli mi olacak...

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)