BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü şefin duvarı çöktü, diplomat öldü----

Ünlü şefin duvarı çöktü, diplomat öldü

Ünlü şefin duvarı çöktü, diplomat öldü
21 Mayıs 2022 - 08:38 www.finansgundem.com

Beşiktaş Nispetiye Caddesi'nde lüks bir restoranın önünde bulunan istinat duvarı çöktü. Çöken duvarın altında kalan Ürdün'ün eski Libya Büyükelçisi olduğu öğrenilen Ahmed Salim Subbed yaşamını yitirdi.

Beşiktaş’ta bulunan Somer Şef olarak bilinen Somer Sivrioğlu'na ait lüks restoranın çöken duvarının altında kalan iki kişi hastaneye kaldırıldı. İddiaya göre mekana bir otomobille gelen kişilerden durumu ağır olan Ürdünlü diplomat Ahmed Salim Subbed vefat etti

Sabah'tan Mustafa Bakırhan'ın haberine göre ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından duvarın altından çıkartılan yaralılar sağlık ekiplerine teslim edildi.

Ürdün'ün eski Libya Büyükelçisi hayatını kaybetti

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılardan Ürdün'ün eski Libya Büyükelçisi olduğu öğrenilen Ahmed Salim Subbed yakınlarda bulunan özel bir hastaneye Bahaeddin Shanableh Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Eski büyükelçi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Polis ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekti. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri de uzun süre bölgede inceleme yaptı. Duvarı çöken restoranın bir televizyon kanalında yemek programı yapan Somer Sivrioğlu'na ait olduğu ve restoranı yaklaşık 3 ay önce devraldıkları ifade edildi. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

KKM getirisi yüzde 37’ye ulaştı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)