BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü Rus gazeteci: Putin 2024'ten sonra yok----

Ünlü Rus gazeteci: Putin 2024'ten sonra yok

Ünlü Rus gazeteci: Putin 2024'ten sonra yok
15 Temmuz 2020 - 11:28 www.finansgundem.com

Rusya'nın önde gelen gazetelerinden Nezavisimaya Gazeta'nın sahibi ve genel yayın yönetmeni Remçukov, Putin'in 2024'ten sonra devlet başkanlığını bırakacağını öne sürdü.

Rusya'nın ünlü referans gazetelerinden Nezavisimaya Gazeta'nın sahibi ve genel yayın yönetmeni Konstantin Remçukov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 2024'ten sonra koltuğu bırakacağını iddia etti. Daha önce Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin'in seçim ekibinde yer alan Remçukov, Amerikalı yayın organı The National Interest'e demeç verdi ve "siyasi gelecek" falına baktı.

Putin'in anayasanın ruhunu ihlal etmeyeceğini iddia eden Remçukov, devlet başkanının "2024'te yüzde 55 olasılıkla aday olmayacağını" söyledi.

Remçukov iddiasını Putin'in ABD siyasetinde sıkça kullanılan deyimle "topal ördek" olmak istemeyeceği fikrine dayandırdı.

Buna göre, Putin'in görev süresinin uzatılması, siyaset elitinin yeni bir lider arayışına girmeden çalışmaya devam etmeleri amacını taşıyor.

(TürkRus)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)