BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü Rus doktordan korkutan pandemi açıklaması----

Ünlü Rus doktordan korkutan pandemi açıklaması

Ünlü Rus doktordan korkutan pandemi açıklaması
14 Mayıs 2020 - 08:03 www.finansgundem.com

Ünlü Rus doktor Myasnikov, gelecekte yeni tip korona virüs (Kovid-19) pandemisinden daha ölümcül bir pandeminin yaşanacağı öngörüsünde bulundu

Ünlü Rus doktor Aleksandr Myasnikov, Pravda gazetesine verdiği demeçte, tüm dünyaya yeni tip korona virüs pandemisi için uyarıda bulundu.

Günümüzde yaşanan pandemi sürecini 'daha büyük pandemi öncesindeki tatbikat' olarak niteleyen Myasnikov, "Dünya, eylemler geliştirmeli. Bu pandemi, dünyanın buna hazır olmadığını gösterdi" dedi.

Rus doktor, birçok epidemiyoloğun ve viroloğun daha tehlikeli salgınların yaşanacağı öngörüsünde bulunduğuna dikkat çekerek, "Herkes, bunun hiç kuşkusuz yaşanacağını yazıyor. Ne zaman yaşanacağı ise soru işareti. İnsanlığın mevcut durumdan ders çıkarmaktan başka çıkış yolu yok" ifadelerini kullandı.

Son verilere göre dünyadaki toplan Kovid-19 vaka sayısı, 4 milyon 250 binin üzerine çıktı. Yaklaşık 300 bin kişi hayatını kaybederken iyileşenlerin sayısı ise 1 milyon 500 bini geçti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • duran14 Mayıs 2020 09:30

    Evet virüslü bölgelerdeki üretim olmayan temiz yaşayan bölgelere kaydırılmalı ve turizm de azalmalı...