BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü oyuncunun hastalığı korona virüs çıktı----

Ünlü oyuncunun hastalığı korona virüs çıktı

Ünlü oyuncunun hastalığı korona virüs çıktı
15 Nisan 2021 - 13:34 www.finansgundem.com

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Sadakatsiz' dizisinde 'Haluk Güçlü' karakterini canlandıran Burak Sergen'in sağlık durumuyla ilgili MedYapım'dan son dakika açıklaması geldi.

Geçtiğimiz pazartesi akşamı evinde fenalaşan Burak Sergen hastaneye kaldırılmıştı. Solunum güçlüğü çeken 60 yaşındaki sanatçı, yoğun bakıma alınmıştı.

NİŞANLISI: KORONA TESTLERİ NEGATİF

Burak Sergen’in Instagram hesabından yapılan paylaşımda, iki koronavirüs testi sonucunun da negatif çıktığı, akciğerlerinde enfeksiyon olduğu belirtilmişti.

Usta oyuncunun nişanlısı Nihan Ünsal ise "Kendisinin durumunda bir değişiklik yok, stabil. Yeniden yapılan korona testleri negatif çıktı. Tedavisi yoğun bakımda devam ediyor" ifadelerini kullanmıştı

MEDYAPIM: KORONA NEDENİYLE YOĞUN BAKIMDA

Tedavisi devam eden Burak Sergen’in sağlık durumuyla ilgili son bilgi, rol aldığı 'Sadakatsiz' dizisinin yapım şirketi MedYapım'dan geldi.

Sergen’in korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü belirtilen açıklamada “Kıymetli oyuncumuz Burak Sergen’in covid sebebiyle üç gündür hastanede yoğun bakım tedavisi devam etmektedir. Kendisine MedYapım ailesi olarak acil şifalar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

ALP AKAR: KARANTİNANIN BEŞİNCİ GÜNÜ

Burak Sergen’den gelen üzücü haberin ardından 'Sadakatsiz' dizinin oyuncularından Alp Akar’ın da koronavirüs testi pozitif çıkmıştı.

15 yaşındaki oyuncu, "Kovid-19 pozitif olduğuma dair haberler ne yazık ki doğru. Bugün karantinanın 5'inci gününde evimde dinleniyorum, durumum iyi. Lütfen önlemlerini almayı ihmal etmeyin. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum" açıklamasını yaptı.

BURAK SERGEN KİMDİR?

9 Şubat 1961 tarihinde Ankara'da doğan Burak Sergen, sanatçı Semih Sergen'in oğlu ve Toprak Sergen'in ağabeyidir. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yaptı. Staj sonrası Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Halen Devlet Tiyatroları'ndaki görevine devam etmektedir.

Konya Selçuk Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve Ankara Devlet Konservatuvarı'nda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca, televizyon ve sinema filmlerinde oynadı. Sergen; 'Kara Sevda', 'Çukur' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi yapımlarda boy gösterdikten sonra Kanal D'nin fenoman dizisi 'Sadakatsiz' ile izleyici karşısına çıkıyor.

Brezilya'yı vuran varyant mutasyona uğradı!

 

Yüzüne sürdüğü dezenfektan hastanelik etti!

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)