BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü oyuncu kalp krizi mi geçirdi?----

Ünlü oyuncu kalp krizi mi geçirdi?

Ünlü oyuncu kalp krizi mi geçirdi?
25 Haziran 2022 - 17:51 www.finansgundem.com

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın yeni projesinin çekimleri sırasında kalp krizi geçirdiği iddiası magazin dünyasını çalkalarken, hayranları Petekkaya'dan gelecek habere kilitlendi.

4-5 yıl önce sağlık ve mental arınma için Hindistan'a gittiğini dile getiren sanatçı, "21 gün kaldım. Kolestrol, şeker, yüksek tansiyon... Hepsini hallettiler. Alkol sorunu için Rusya’ya gittim" ifadelerini kullanmıştı.


Petekkaya, "Bir doktor iğne yaptı. 'Alkolün beyinle iletişimini keseceğim' dedi. 'Bu iğneden sonra 24 saat uyuyacaksın, bir daha hiç canın çekmeyecek' dedi. 'Bunun için geldim, yap' dedim. Gerçekten iğneden sonra 24 saat uyudum ve uyandıktan sonra hiç içki istemedim, aylarca sürdü" şeklinde konuşmuştu.

Ünlü oyuncu, "Bahamalar'a tatile gittim. Okyanusun kenarında su içiyordum. Altı ay sürdü, sonra bozuldu her şey. Eskiden galonla içerdim, şimdi üç duble içsem hiçbir şey hatırlamıyorum. İçimden şeytan çıkıyor. Hiç söylemediğim şeyler çıkıyor ağzımdan. Rusya’daki o iğneyle beynimi yaktılar" itirafında bulunmuştu.

Birsen Altundaş'ın ulaştığı Erkan Petekkaya, “Kalp krizi falan geçirmedim. Sadece grip rahatsızlığım vardı. Şu an gayet sağlıklıyım ve sette işimin başındayım” diyerek çıkan haberleri yalanladı.

Türkiye'de sinema ve tiyatro seyircisi azald

Squid Game'i izlerken yakalanan Kuzey Koreli, kurşuna dizilerek idam edilecek

Oscar ödüllü aktör, taciz suçlamasıyla hakim karşısında

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)