BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü mankene vergi kaçırma cezası----

Ünlü mankene vergi kaçırma cezası

Ünlü mankene vergi kaçırma cezası
14 Eylül 2020 - 08:35 www.finansgundem.com

İsrailli süper model Bar Refaeli vergi kaçırma suçuyla yargılandığı davada rekor ceza aldı. Refaeli 9 ay toplum hizmetine mahkum edilirken, annesi vergi kaçakçılığından 16 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Yetkililer uzun süren dava boyunca Refaeli ve annesini yaklaşık 7,2 milyon dolarlık gelir üzerinden vergi kaçırmakla suçladı. Ünlü manken ve annesi aynı zamanda para cezasına mahkum edildi.

Yetkililer, süper modelin nerede yaşadığı hakkında yalan söyleyerek kazançlarından yaklaşık 7,2 milyon dolarlık vergiyi ödememekle suçladılar. Söözci'den Tayfun Hopalı haberine göre, Refaeli savcılar tarafından kabul edilen pazarlıklar sonucunda 1,4 milyon dolarlık para cezasını ödemek zorunda  kalacak ve hakkındaki bütün suçlamalar düşecek.

Dava, Refaeli’nin Leonardo DiCaprio ile birlikte olduğu süreyi ve sık sık dünyayı dolaştığı bir dönemi kapsıyor. Savcılar, Refaeli’nin annesinin kızına yardım ettiğini ve İsrail’deki lüks evlerini kiralayarak durumunu gizlemeye çalıştığını iddia etmişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)