BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü iş adamının cenazesinde helallik skandalı----

Ünlü iş adamının cenazesinde helallik skandalı

Ünlü iş adamının cenazesinde helallik skandalı
14 Nisan 2018 - 14:07 www.finansgundem.com

Daha önce işten çıkarılan bir grup eski Kardemir çalışanı Mutullah Yolbulan'ın cenazesinde helallik istendiği sırada "Haklarımızı helal etmiyoruz" diye bağırdı.

Karabük iş dünyasının önemli isimlerinden Kardemir A.Ş. eski yönetim kurulu başkanı Mutullah Yolbulan 11 Nisan'da son yolculuğuna uğurlanmıştı. Cenaze töreninde helallik skandalının yaşandığı ortaya çıktı! Daha önce işten çıkarılan bir grup eski Kardemir çalışanı helallik istendiği sırada "Haklarımızı helal etmiyoruz" diye bağırdı.
1930 Kayseri doğumlu olan, son iki yıldır rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ve 88 yaşında vefat eden Karabük iş dünyasının önemli isimlerinden Kardemir A.Ş. eski yönetim kurulu başkanı Mutullah Yolbulan, 10 Nisan'da hayatını kaybetmiş ve ertesi gün son yolculuğuna uğurlanmıştı.

HELALLİK SKANDALI

Ulu Camii'de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında imamın helallik istediği esnada ise daha önce sendikal olaylar neticesinde işten çıkarılan işçiler de cenaze törenine katılarak haklarını helal etmediklerini söyledi. Kısa süreli bir kargaşanın ardından cenaze töreni gerçekleştirildi ve Mutullah Yolbulan Öğlebeli mezarına götürülerek toprağa verildi.

Cenaze töreninde yaşananlar ise bir cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Bu görüntüler Karabük'te yayın yapan yerel haber sitesi Doğru Haber'de yayınlandı.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk15 Nisan 2018 07:26

    Bende hakkımı helal etmiyorum, yap et Sonra imam kanalıyla özür. Yemezler. Hi.çkimseye hakkımı helal etmiyorum. Sende sıkıyorsa kendine güveniyorsan helal etme.

  • HESMEN14 Nisan 2018 22:21

    işte dünya bu haydi seni paralar kurtarsın.ALLAH u tala ne diyor.benim huzuruma kul hakkı ile gelmeyin diyor.

  • demirkan 14 Nisan 2018 18:02

    DÜNYAYA İNSAN GİBİ. GELDİYSEN ALLAHIN HUZURUNA İNSAN GİBİ ÇIKACAN. HELE ÇALIŞTIRDIĞIN İNSANLARIN HAKININI ASLA. BELKİ ÖKSÜZÜ VAR BELKİ YETİMİ VAR. BELKİ NAÇAR BABASI ANASI VAR. DÜNYA MALINA TAMAH EDİPTE. ARDINDA SAKIN MAĞDUR BIRAKMA. DÜNYA MALI DÜNYADA KALIR. EN GÜZEL HELÂL LEŞMEKTİR.

  • İlkadım14 Nisan 2018 15:37

    Siz bir de darbeyle alakaları olmadığı hâlde 150binden fazla massumu sorgusuz sualsiz işten atıp sonra başka yerde çalışmasını engelleyenlerin halini düşünün. Helal ederler mi sizce imza atanlara emir verenlere haklarını? i dont think so.

  • eden eder etmeyen etmez14 Nisan 2018 15:34

    o zaman sorma kardeşim hakkınızı helal ediyor musunuz diye.......