BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü iş adamı teknesini satışa çıkardı----

Ünlü iş adamı teknesini satışa çıkardı

Ünlü iş adamı teknesini satışa çıkardı
21 Haziran 2019 - 10:07 www.finansgundem.com

Ünlü restoran zinciri Kaşıbeyaz Lezzet Grubu'nun kurucusu Ahmet Kaşıbeyaz geçtiğimiz günlerde lüks teknesini satışa çıkarttı.

Lüks tekneye Ahmet Kaşıbeyaz'ın oğlu Mehmet Murat Kaşıbeyaz'ın daha önceden tanıştığı işadamı Fethi Ahmet Eren ile Bilal Tuğrul talip oldu. Teknenin satış bedeli olarak yaklaşık 6 milyon liraya anlaşan taraflar, parayı nakit değil mekan devri olarak ödemek üzere el sıkıştı.

GÜVENİP TEKNEYİ DEVRETTİ

Kaşıbeyaz, mekanın devir işlemlerine günler kala tekneyi Fethi Ahmet Eren'e devir işlemlerini yaparak teslim etti. Ancak iddiaya göre Eren, tekne karşılığında vereceği mekanı Kaşıbeyaz'a devretmedi.

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre; Taraflar arasında yapılan görüşmelerden bir sonuç alamayan Kaşıbeyaz, teknenin karşılığı alacağı mekanın kendisine devredilmediği iddiasıyla savcılığa başvurdu.

Savcılık, 'Satış bedelini ödemediği iddiasının hukuki ihtilaf mahiyetinde olduğu' gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • galip malupoğlu23 Haziran 2019 01:24

    yani bukadar safmıymış bu adamcağız ticarette babana bile güvenmeyeceksin herşey al gülüm ver gülüm esasına dayalıdır