BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü iş adamı boşanmanın eşiğinde----

Ünlü iş adamı boşanmanın eşiğinde

Ünlü iş adamı boşanmanın eşiğinde
24 Nisan 2019 - 07:52 www.finansgundem.com

13 yıl önce sürpriz bir törenle nikah masasına oturan Ali Rıza-Selin Toktay Özderici'nin boşanma aşamasında olduğu öne sürüldü

Sabah yazarı Bülent Cankurt, 13 yıl önce sürpriz bir törenle yaşamlarını birleştiren iş adamı Ali Rıza Özderici ile Selin Toktay Özderici'nin evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını yazdı. 

İşte Cankurt'un o yazısı: 

Son iki yıldır çok sık duyduğumuz, hepimizi dumura uğratan boşanma ve ayrılık haberlerine tam ara verdik derken, şoke eden bir yenisi geldi! Bu seferki ayrılık haberi; 13 yıl önce sürpriz bir törenle nikah masasına oturan Ali Rıza-Selin Toktay Özderici çiftinden. Evet, yanlış okumadınız... Kıyafetleri ve marjinal eğlenceleriyle bir döneme damgasını vuran ve ardından Kayserili işadamı Ali Rıza Özderici ile evlenip mankenliğe veda edip evinin kadını olan Selin Toktay Özderici'nin evliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını duydum.

KANADA'YA YERLEŞECEK

Üstelik aileye yakın bir kaynaktan öğrendiğime göre, durum epey ciddiymiş. Boşanma kararı aldıkları konuşulan çiftten Selin Toktay Özderici'nin üç çocuğuyla Kanada'ya yerleşeceği de konuşulanlar arasında. Umarım çocuklarının hatırına, evliliklerini kurtarmak için bir gayret daha gösterirler.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)