BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü iş adamı Adil Üstündağ’a ölüm tehdidi!----

Ünlü iş adamı Adil Üstündağ’a ölüm tehdidi!

Ünlü iş adamı Adil Üstündağ’a ölüm tehdidi!
26 Mayıs 2020 - 21:55 www.finansgundem.com

GREEN Park Otelleri'nin sahibi Adil Üstündağ, ticaret yaptığı M. S. tarafından alacağı olduğu iddiasıyla ölümle tehdit edildiğini öne sürdü. Üstündağ savcılığa şikayette bulundu.

Otel işletmecisi ünlü iş insanı Adil Üstündağ, iş insanı M. S. ile yıllardır süren bir ticari ilişkisi olduğu, aralarında alacak-verecek konusunda anlaşmaya varıldığı halde S.'ın alacağı kaldığını iddia ederek kendisini tehdit ettiğini belirtti.

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet dilekçesi sunan Adil Üstündağ, M. S.'ın The Green Park Merter Otel'e ve otelin Taksim'de bulunan merkez binasına gelerek tehdit ettiğini öne sürdü. Dilekçede, M. S.'ın "Onu öldüreceğim. Ölümü benim elimden olacak, paramı ona bırakmam. Onu geberteceğim" diyerek hem gıyabında, hem de Adil Üstündağ'ın yüzüne karşı tehditler ve hakaretler savurduğu ifade edildi. Tehdit ve hakaretlerin her geçen gün artması üzerine şikayette bulunma zorunluluğu doğduğunu belirtilerek M. S. hakkında gerekli soruşturmanın yapılarak cezalandırılması talep edildi.

4 günde 47 bin 831 kişi hakkında işlem yapıldı

Fatih, Karadeniz geçişine hazır

ABD'de polisin şüpheliyi boğarak öldürdüğü anlar kamerada

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)