BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü İngiliz aktör hayatını kaybetti----

Ünlü İngiliz aktör hayatını kaybetti

Ünlü İngiliz aktör hayatını kaybetti
15 Ocak 2016 - 06:51 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü İngiliz aktör Alan Rickman hayatını kaybetti. Rickman Harry Pother serisinde oynadığı 'Profesör Snape' rolüyle tanınmaktaydı

Britanya’nın en sevilen aktörlerinden, “Harry Potter” serisi, “Zor Ölüm” ve “Robin Hood: Hırsızlar Prensi” gibi filmlerdeki rolleriyle akıllara kazınan ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Alan Rickman, 69 yaşında yaşamını yitirdi.

Ailesi, Rickman’ın kanserle mücadele ettiğini ve aile bireyleri yanındayken huzurlu bir şekilde öldüğünü açıkladı.

Harry Potter serisinin Profesör Severus Snape karakterine hayat veren oyuncu, “Michael Collins” ve Jane Austen’ın Kül ve Ateş adlı romanından uyarlanan “Sense and Sensibility” gibi filmleriyle Bafta ödüllerine aday gösterilmiş, “Robin Hood: Hırsızlar Prensi” filmindeki Nottingham şerifi rolüyle, Bafta ödülüne layık görülmüştü.

İngiliz aktör, 1997 yılında "Rasputin" filmindeki performansıyla Altın Küre ödülü almayı başarmıştı. 4 kez de Oscar'a aday gösterilen aktör, son olarak bu yıl vizyona girecek Alice Through the Looking Glass animasyon filminde Mavi tırtılı seslendirmişti.

Ünlü İngiliz rock yıldızı David Bowie de geçen hafta, 69 yaşında 18 aylık kanserle mücadelesinin ardından hayatını kaybetmişti.

Alan Rickman, ardında hayat, oyunculuk ve sanata ilişkin şu sözünü bıraktı: “Yetenek genlerin bir kazasıdır – ve bir sorumluluktur.” 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)