BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü gazetede taciz skandalı----

Ünlü gazetede taciz skandalı

Ünlü gazetede taciz skandalı
19 Ekim 2021 - 09:00 www.finansgundem.com

Almanya'nın çok okunan gazetelerinden Bild'in yayın yönetmeni Julian Reichelt, şirket içinde yapılan soruşturma sonrasında görevden alındı.

Almanya’nın en çok okunan tabloid gazetelerinden Bild’de taciz skandalı büyüyor… Axel Springer bünyesindeki tabloid gazetesi, bugün yapılan açıklamada yayın yönetmeni Julian Reichelt’in görevden alındığını duyurdu.

Kısa bir süre önce ABD merkezli Politico’yu 1 milyar dolara satın alan şirket tarafından yapılan açıklamada, “Reichelt, özel yaşamı ile iş ilişkisini açıkça ayırmayı başaramadı ve yönetim kuruluna bu konudaki hatasını söyledi” denildi. Öte yandan açıklamada Reichelt’in cinsel taciz ya da görevini kötüye kullandığına dair bir ifade yer almadı. Reichelt’in altında çalışan kadınlarla ilişkisi olduğu belirtildi.

Bild’in televizyon ayağını da yöneten Reichelt konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Bir savaş muhabiri olarak kariyerine başlayan Reichelt hakkında Alman basını bu yılın başında, kendi altında çalışan genç kadın çalışanlarla yakın ilişkiye girdiği iddia edilmişti.

‘Isı Adası’ kentleri vuracak

 

Antalya'da şiddetli deprem

 

Aşı karşıtlarının en gözde 'kanıt'ı çöktü!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)