BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü futbolcu gözaltına alındı----

Ünlü futbolcu gözaltına alındı

Ünlü futbolcu gözaltına alındı
25 Ağustos 2013 - 07:09 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu bir gece kulübünde tartıştığı kişiyi darp ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Sezer Öztürk, bir gece kulübünde tartıştığı kişiyi darp ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.
Ortaköy'de bulunan Reina adlı gece kulübündeki olay iddialara göre şöyle yaşandı: Beşiktaşlı futbolcu Sezer Öztürk bir grup arkadaşıyla eğlenmek için Reina'ya gitti. Burada eğlenen grup alkol aldı.
YUMRUK VE TEKME
Ancak yan masada bulunan başka bir grupla aralarında tartışma çıktı. Sezer Öztürk ile Ö.G. arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Yine iddiaya göre Sezer Öztürk, Ö.G.'yi darp etti. Yumruk ve tekmeli kavgayı güvenlik görevlileri ayırdı. Olay yerine polis çağrıldı. Ö.G. şikayetçi olunca Sezer Öztürk, gözaltına alındı.
KARAKOLDA SABAHLADI
Ö.G ile beraberinde bulunan arkadaşları da Arnavutköy Karakolu'na gitti. Sezer Öztürk hakkında savcılık bir gece gözaltı kararı verdi. Ö.G ise darp raporu aldı. Geceyi karakolda geçiren Öztürk, olay günü sabahı Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından Sezer Öztürk serbest bırakıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)