BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaÜnlü firma tüm Kara Cuma gelirini 'doğa' için bağışladı----

Ünlü firma tüm Kara Cuma gelirini 'doğa' için bağışladı

Ünlü firma tüm Kara Cuma gelirini 'doğa' için bağışladı
30 Kasım 2016 - 16:37 www.finansgundem.com

Rekor kıran Kara Cuma satışlarının ardından, açık hava ürünleri ve kıyafetleri üreten Patagonia, 10 milyon dolarlık gelirini 'gezegen' için bağışlayacağını açıkladı.

Oldukça şaşırtıcı bir açıklama yapan ünlü marka, mağaza ve internet satışlarından elde ettiği gelirin tam olarak yüzde 100'lük kısmını çevreci organizasyonlara yılbaşı hediyesi olarak verecek. Bu organizasyonlar da parayı havayı, suyu ve doğayı korumak için değerlendirecek.

Pazartesi günü Patagonia bir açıklama yapmıştı ve Kara Cuma etkinliği sırasında 10 milyon dolarlık, kendileri için rekor sayılan bir satış gerçekleştirdiklerini duyurmuştu. Firmanın bu dönemde beklediği asıl gelir ise 2 milyon dolar civarındaydı.

Sözünü tutan Patagonia, Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla kazandıkları paranın her bir kuruşunu doğa için harcayacaklarını söylerken, #GezegenimiziSevin etiketini kullandı.

Kara Cuma nedir?

Kara Cuma, Şükran Günü'nün ardından gerçekleşen bir alışveriş etkinliğidir. Bu sene 25 Kasım'a denk gelen Kara Cuma'da neredeyse tüm markalar ciddi indirimler uyguluyor ve gerçek bir alışveriş çılgınlığı yaşanıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)