BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkÜNLÜ & Co Türkiye’nin ‘En İyi Yatırım Bankası’ seçildi----

ÜNLÜ & Co Türkiye’nin ‘En İyi Yatırım Bankası’ seçildi

ÜNLÜ & Co Türkiye’nin ‘En İyi Yatırım Bankası’ seçildi
07 Temmuz 2016 - 14:27 www.finansgundem.com

Euromoney tarafından geçtiğimiz yıl “Türkiye’nin En İyi Birleşme & Satın Alma Danışmanı” seçilen ÜNLÜ & Co, bu yıl da “Türkiye’nin En iyi Yatırım Bankası” ödülüne layık görüldü.

Uluslararası finans çevrelerinin etkili ve saygın yayınlarından Euromoney Dergisi tarafından 25 yıldır her ülkede finans sektörünün en iyilerinin ödülendirildiği “Euromoney Mükemmellik Ödülleri” (Euromoney Awards for Excellence) bu yıl da 6 Temmuz’da Londra’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Geçen yıl Euromoney’den Türkiye’nin “En İyi Birleşme & Satın Alma Danışmanı” ödülüne layık görülen Türkiye’nin lider yatırım bankacılığı hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co, bu yıl da “Türkiye’nin En İyi Yatırım Bankası” (Turkey’s Best Investment Bank) ödülüne layık görülerek sektördeki başarısını uluslararası platformda bir kez daha kanıtladı.

Ödül töreni sonrasında değerlendirmede bulunan ve yatırım bankacılığı alanındaki hedeflerinin altını çizen ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut L. Ünlü, alınan uluslararası ödülün doğru stratejilerinin bir göstergesi olduğunu belirtti ve sözlerine devam etti: “ÜNLÜ & Co olarak bölgenin lider yatırım bankacılığı hizmetleri ve varlık yönetimi grubu olma stratejimiz ve bölgesel genişleme hedeflerimiz doğrultusunda önemli adımlar atıyor, bölgedeki organik ve inorganik büyüme fırsatlarını değerlendiriyoruz. Yatırım Bankacılığı alanında önümüzdeki 5-10 yıl içinde Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi’nin lideri olmayı hedefliyoruz. Bu ödülü de kurulduğumuz günden bugüne yenilikçi bir anlayışla oluşturduğumuz yeni ürün ve hizmetlerle sektördeki öncülüğümüzün bir göstergesi olarak değerlendiriyorum” dedi.

ÜNLÜ & Co geçtiğimiz yıl Finans sektörünün diğer etkili ve saygın kuruluşları arasında yer alan The Mergermarket Group tarafından da “Türkiye’nin En İyi Finansal Danışmanı” seçildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)