BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaÜnlü bankacıdan kriz sinyali!----

Ünlü bankacıdan kriz sinyali!

Ünlü bankacıdan kriz sinyali!
09 Nisan 2015 - 12:04 www.finansgundem.com

JPMorgan Chase CEO'su Jamie Dimon yeni krizin haberini verdi

Dünyanın en büyük bankalarından JPMorgan Chase CEO'su geçen yıl tahvil piyasalarında yaşanan dalgalanmanın yatırımcılar için büyük bir uyarı atışı olduğunu söyledi ve bir sonraki krizin haberini verdi.

Bloomberg'in haberine göre CEO Jamie Dimon, finans piyasalarındaki bir sonraki krizin tahvil piyasasındaki sıkıntıdan çıkacağını işaret etti.

Dimon, ABD finans piyasalarında hazine tahvillerinin normalde en stabil yatırım aracı olması gerekirken, geçen yıl yüzde 0,4 dalgalanma yaşadığını, bunun normal şartlara göre daha önce tahmin edilemeyen bir durum olduğunu söyledi.

Dimon, bu durumun bankalara uygulanan sıkı denetimler ve Wall Street'in Finans piyasalarına erişiminin kısıtlanmasından kaynaklanmış olabileceğini belirtti.

Dimon, siyasi, ekonomik ya da finans piyasalarından kaynaklanan bir krizin yaklaşmakta olduğunu söyledi ama buna yönelik bir zaman vermedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)