BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü bal satıcısı dolandırıcılıktan gözaltında----

Ünlü bal satıcısı dolandırıcılıktan gözaltında

Ünlü bal satıcısı dolandırıcılıktan gözaltında
15 Kasım 2015 - 21:04 www.finansgundem.com

elevizyon ekranlarında 5 kilo balı 100 TL'ye satmasıyla tanınan Ekrem İncel, Silivri'de arazi dolandırıcılığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Ünlü bal satıcısı Ekrem İncel, iddiaya göre televizyon kanallarında Silivri Beyciler Mahallesi'nde tarım arazilerini planlı, projeli ve imarlıymış gibi gösterip satış reklamı yaptığı gerekçesiyle Silivri İlçe JandarmaKomutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Hürriyet'teki habere göre jandarma ekipleri, arazi almak isteyen müşterilerin Yenibosna'daki televizyon binası önünden otobüslerle Silivri Beyciler Mahallesi'ne getirileceğini tespit etti. Şüphelilerin 3 yolcu otobüsü ve yaklaşık 10 araç ile birlikte 150-200 müşteriye arazi tanıtımı yaptıklarını belirleyen ekipler, operasyon başlattı.
Operasyonda Ekrem İncel ve U. G. gözaltına aldı. Bu sırada İncel, jandarma ekiplerine tepki gösterdi. Arazi tanıtımı yapılan vatandaşlar ise bölgeden uzaklaştırıldı. Altı şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)